Завдання школи - навчити жити. Ми повинні виховати Людину, здатну створити своє особисте життя
П.Блонський
Головна » 2015 » Жовтень » 16 » Височина у нашій школі
19:57
Височина у нашій школі

16 жовтня 2015 року Гандеровицьку ЗОШ І ступеня відвідала делегація чеського краю Височина. У складі делегації були член Постійної конференції, член благодійного фонду «VIZA» Йозеф Недвєд, начальник канцелярії гетьмана краю, координатор співпраці краю Височина і Закарпатської області України Катерина Свободова та інші високоповажні чеські гості.

Супроводжували делегацію перший заступник голови обласної ради Михайло Попович, голова Мукачівської районної ради Іван Михайло, голова Мукачівської районної державної адміністрації Сергій Гайдай.

В ході зустрічі завідувач Гандеровицької ЗОШ І ступеня Марія Василівна Мартин зазначила, що ця унікальна школа збудована в 1928 році за кошти Чехословацького уряду. Вона відмітила, що дуже приємно, що саме чеські партнери зголосились допомогти та виділити кошти на ремонт школи.

В рамках проекту у школі зроблено капітальний ремонт даху будівлі школи, облаштовано внутрішні вбиральні та замінено 15 дверей на енергозберігаючі. На реалізацію цього проекту було виділено також кошти з обласного і районного бюджету.

Мартин М.В. подякувала чеським партнерам за роботу, яку було проведено і відмітила, що школа старовинна ззовні, але сучасна всередині.

Цього дня гості приїхали в школу з подарунками. На знак подяки учні подарували гостям концерт, у програмі якого були танці та пісні на чеській мові, а також вручили гостям сувеніри на згадку.

Переглядів: 422 | Додав: Мартин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar