Завдання школи - навчити жити. Ми повинні виховати Людину, здатну створити своє особисте життя
П.Блонський
Головна » 2016 » Грудень » 13 » Відкриття дошкільної групи у НВК
21:22
Відкриття дошкільної групи у НВК

Відкриття дошкільної групи – надзвичайно важлива справа не тільки для села, але й для району та області загалом. 13 грудня 2016 року відбулося довгоочікуване свято з нагоди відкриття дошкільної групи в селі Гандеровиця. Саме цього дня гостинно відкрила двері для своїх перших дошкільнят оновлена і реорганізована Гандеровицька загальноосвітня школа І ступеня, яка відтепер стала Гандеровицьким навчально-виховним комплексом «загальноосвітня школа І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Мукачівської районної ради.

Відремонтований за сучасними стандартами та облаштований гарними і практичними меблями НВК став окрасою села.

З нагоди чудового свята до нашого навчально-виховного комплексу завітали: Світлана Кешеля – начальник управління освіти, молоді та спорту; Микола Ващенок – головний спеціаліст відділу освіти управління освіти, молоді та спорту; Іван Лазар – завідувач кабінету координаційно-методичної діяльності Закарпатського інститут післядипломної педагогічної освіти; Борис Качур – завідувач кафедри менеджменту та інноваційного розвитку освіти Закарпатського інститут післядипломної педагогічної освіти; депутати районної ради Василь Бігунець, Василь Данканич, Юрій Пайда, голова Станівської сільської ради Іван Йовбак, директори НВК, ДНЗ та жителі села Гандеровиця.

Дошкільнята та учні порадували присутніх чудовими виступами.

Директор НВК Мартин М.В. висловила подяку голові Мукачівської райдержадміністрації Сергію Гайдаю та голові Мукачівської районної ради Івану Михайлу за підтримку та допомогу у відкритті дошкільної різновікової групи.

Батьки були задоволені, а у дітей була безмежна радість.

Реорганізація навчального закладу і відкриття дошкільної групи відкрила нові перспективи для села Гандеровиця та його жителів.

ДЕТАЛЬНІШЕ У ФОТОРЕПОРТАЖІ

Переглядів: 1408 | Додав: Мартин | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar